|
Nedjelja, 09 Prosinac 2007 01:00 |
|
Kamere Nove TV krajem ljeta krenule su na turneju u potragu za novim i neotkrivenim glazbenim talentima. Cjelodnevne audicije odravale su se u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Samo 16 finalista ušlo je u live program Showtime-a. Ulazak Maria Sambraila me?u finaliste, nastup u pet emisija uivo i plasman me?u šest najboljih veliki je uspjeh ovog mladog stanovnika upe dubrova?ke. Za prolazak u Showtime borilo se ove subote šest talentiranih mladih pjeva?a. Za razliku od prethodnih emisija, u ovoj je ispao samo jedan natjecatelj - Mario. Šest natjecatelja izvodilo je duete popularnih pjesama, kao i pjesme koje su za njih napisali producenti.
Mario je pjevao pjesmu "Praznovjerno" i dobio najviše vriskova publike. Na kraju nastupa jedna djevojka donijela mu je buket rua i velikog medu. Fashion Guru komentirao je kako bi Mario bio odli?an back vokal Eminemu. Marija ispadanje iz showa nije previše potreslo, jer ve? ima estradni plan: "Nisam tuan, drago mi je što sam došao do ove faze natjecanja i ne mislim da završetak mog sudjelovanja u showu zna?i i kraj pjeva?ke karijere. Imam planove, no ne bih htio još o njima pri?ati". |