|
Nedjelja, 10 Listopad 2010 00:59 |
 Op?ine upa dubrova?ka je raspisala natje?aje za dodjelu stipendija u?enicima i studentima s podru?ja naše Op?ine. Na temelju ?lanka 4. Pravilnika o na?inu i uvjetima stipendiranja u?enika i studenata iz obitelji stradalnika Domovinskog rata s podru?ja Op?ine raspisan je natje?aj za dodjelu stipendija za školovanje studenata i u?enika srednjih škola za 2010./2011. godinu. Na temelju ?lanka 5. Pravilnika o na?inu i uvjetima stipendiranja uspješnih i darovitih u?enika i studenata dodijelit ?e se 15 stipendija uspješnim i darovitim u?enicima i i 26 stipendija uspješnim studentima s podru?ja Op?ine upa dubrova?ka.
Raspisan je i natje?aj za dodjelu stipendija uspješnim i darovitim u?enicima i studentima s podru?ja Op?ine upa dubrova?ka prema kojem ?e se dodijeliti 7 stipendija za u?enike i 7 stipendija za studente. Stipendija se odobrava u?enicima i studentima koji se školuju ili studiraju izvan Op?ine upa dubrova?ka. Više o uvjetima i kriterijima za dodjelu stipendija pro?itajte na slubenim stranicama Op?ine. |