Nakon Kozarine i Hotel Astareu "preselili" u Soline
Utorak, 23 Veljača 2010 18:13
http://www.zupcica.hr/images/slike/2010_razno/astarea_mlini.jpgNakon što se već navikli da dio Gradskih medija izvješćujući o klizištu na dionici Državne ceste D-8 na Kozarini taj predio naselja Zavrelje pripaja naselju Soline, jučer je stiglo novo iznenađenje, ali ovaj put iz uprave Hrvatskih cesta. Govoreći o klizištu na Kozarini šef dubrovačke ispostave Hrvatskih cesta posebno je istaknuo kako se klizište ne nalazi na samoj cesti već se na cesti reflektira samo problem koji se nalazi negdje dublje. - Konkretno u Solinama mene je strah da će jednog dana biti ugrožen Hotel Astarea jer klizište dopire sve do hotela, a ono se samo reflektira na cestu - istaknuo je Jeroslav Šegedin u izjavi koju je jučer objavio Dubrovački list.
 

Libertas - vozni red

Prostorni plan

Web adresar

Institucije - Ustanove

Udruge građana
Športski klubovi

Stranice o Župi dubrovačkoj

NAJČITANIJE VIJESTI 50 dana
Google
Kontakt formular

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
 http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg         http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg          http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

facebook stranica
ŽU-TV Arhiva
Impressum          Kontakti          Uvjeti korištenja          Marketing           Opći uvjeti oglašavanja

© Župčica.com - Župa dubrovačka 2007 - 2011            izrada i održavanje; mmm - studio                    Portal je optimiziran za Firefox, Chrome, te Internet Explorer 7,8 i 9 preglednike.